
نکات قابل توجه در رابطه با پیشگیری بیماری قاروق : 1- زمانی که میخواهید غذای کمکی به نوزادتان بدهید ( از شش ماهگی تا دو سالگی ) حتما" آن را به صورت حریره ، رنده شده ریز ، چرخ شده بدون دانه های درشت و حتی در رابطه با میوه های که پوست چسبنده دارند مانند سیب ، خیار ، هلو ،شلیل ، زرد آلو به صورت نکتار باشد .
2-مراقبت جدی برای نظافت منزل ، چرا که بیشتر مواقع بچه ها در زمان بازی تکه های آشغال را به دهان میگذارند مانند : عدس ، لوبیا ، تکه ای استخوان یا غضروفهای مرغ که روی زمین افتاده و یا همراه غذا می بلعند ، عامل این بیماری است ( اصولا" کودکان چون عمل بلع را نمیتوانند درست انجام دهند و یا در حال خوردن سریع دچار احساسات و خندیدن و عکس العمل های مانند چرخش سر به سوی دیگر و یا عطسه میشوند احتمال بوجود آمدن این عارضه را ده برابر میکند .
3- سعی شود در زمان غذا خوردن کودک محیط ساکت و بدون تحریک و خنده و تشنج باشد .
4- علائم این بیماری را دقیقا" مطالعه و آگاهی کامل داشته باشید تا در صورت مشاهده علائم ، احتمال آن را داده و از این که کودک دوران طولانی را در این حالت بگذراند جلو گیری شود ، زیرا بدن اطفال ضعیف شده و آمادگی بیشتری برای پذیرش بیماری های دیگر را دارد .