حکیم دکتر حسین روازاده (دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه تهران به شماره نظام پزشکی 58290) در بیست و شش مرداد ماه سال 1335 هجری شمسی مصادف با عاشورای حسینی سال 1376 هجری قمری در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود. شاید تقدیر این چنین بوده است که یکی از پرچمداران انقلاب تغذیه سالم که چند سالی است به مبارزه با دسیسه های استعمار در زمینه بهداشت و تغذیه برآمده است در روز عاشورا و ماه انقلاب حسینی متولد گردد.
خانواده ایشان از امکانات مادی خیلی خوبی برخوردار نبودند ولی دکتر با کار کردن و تلاش موفق به اخذ مدرک دیپلم گردیدند و سپس خدمت سربازی خود را در نیروی هوایی گذراندند ایشان در دوران انقلاب همپای دیگر مردم غیور ایران زمین در تظاهراتها حضور فعالی داشتند.
تحصیلات دانشگاهی حکیم دکتر روازاده آیا روازاده پزشک و دکتر است؟
یکی از سوالاتی که بسیاری از افرادی که با حکیم دکتر روازاده آشنا نیستند این است که آیا روازاده دکتر است یا صرفا بر اساس مطالعه شخصی به کار طب می پردازد؟
حکیم دکتر روازاده برای ادامه تحصیل، عازم کشور ایتالیا شدند و پس از آشنایی با زبان آن کشور در رشته پزشکی مشغول به تحصیل گردیدند.
پس از اتمام تحصیلات مجدداً به کشور ایران بازگشتند و در دانشگاه تهران نیز طبق قوانین مربوط به فارغ التحصیلان خارج از کشور، دوره های در نظر گرفته شده را با موفقیت گذراندند و مدرک آن دانشگاه را نیز اخذ کردند و با وضعیت پزشکی کشور و نوع بیماریهای رایج کاملاً آشنا شدند.
ایشان دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه تهران به شماره نظام پزشکی 58290 می باشد.
پاسخ: بله در طب سنتی با انجام یک حرکت و مانور رفع مشکل می گردد.
این کار به تل گیری (تُل) مشهور است که در مطب نیز انجام می شود.
بعضی مواقع بچه ها که مخچه آنها کامل نشده است و عمل بلع را کامل انجام نمی دهند، غذا در سینوس هایشان می نشیند و پایین نمی رود که با تل گیری دفع و خارج می شود. در برخی مواقع افردای نیز که سینوسشان باز و گشاد می ماند در بزرگسالی نیز دچار این مشکل می شوند و به اصطلاح قاروق شده است و باید تلش را بگیرند.
برای بچه ها باعث استفراغ و تب نیز می گردد.